Appartementen én woningen

Appartementen én woning

De Kom, met de K van kwaliteit

De Kom is een kleinschalig, kwaliteitsvol woonproject waarvan het eerste appartementsgebouw – Stuurboord – al werd opgeleverd. Nu is fase 2 in ontwikkeling, met 11 woningen en een tweede gebouw met 30 appartementen en penthouses – Bakboord – verdeeld over een gelijkvloers en 3 verdiepingen. Waar je ook voor kiest, wonen in De Kom betekent genieten van de moderne en stijlvolle architectuur, duurzame materialen en doordachte indeling. Een interessant afwerkingsbudget garandeert een kwalitatieve afwerking, die je volgens je eigen smaak kan kiezen.

Appartement of penthouse

De appartementen zijn zeer ruim en hebben 1, 2 of 3 slaapkamers. Grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijk licht. Elk appartement heeft zicht op het kanaal en beschikt over een schitterend, groot leefterras dat zuidelijk georiënteerd is. Of verkies je een uniek penthouse van 183 m² en een XL-terras van 60m²? In de ondergrondse garage zijn er autostaanplaatsen, bergingen en fietsenstallingen.

Of liever een woning

De 11 BEN woningen liggen in een doodlopende straat en aangelegde parkomgeving met wandelpaden, waterpartijen, … Een plek waar kids nog veilig buiten kunnen spelen en ravotten. Je kan kiezen uit halfopen of gesloten bebouwing met een bewoonbare oppervlakte van 165 tot 197 m². Elk huis beschikt gelijkvloers over een ruime leefruimte/eetplaats – met een groot schuifraam naar terras en tuin – en een aparte keuken. Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met bad én douche. Ook is er een carport en/of garage. De percelen, en ook de tuintjes, zijn bescheiden qua grootte. De groene parkruimte rond de woning maakt dat helemaal goed: extra genieten zonder gedoe!

Voor de doe-het-zelvers onder ons is ook een casco aankoop mogelijk. Super voordelig!

Duurzaam, energiezuinig en véél comfort

De Kom wordt gebouwd met duurzame bouwmaterialen en energiezuinige technieken. De woningen vragen weinig onderhoud, waardoor je meer tijd hebt voor jezelf en je gezin. De verwarming gebeurt via een warmtepomp waarmee je in de zomer ook kan koelen. Verder is er overal vloerverwarming. Dat is naast super aangenaam ook zeer zuinig. De Kom voldoet aan het BEN-label (Bijna Energie Neutraal) E30 of beter. Hierdoor geniet je levenslang van lage energiefacturen en krijg je 5 jaar lang 50% korting op de onroerende voorheffing.

Scheep snel in: De Kom wacht (eventjes) op je

Het eerste project – Stuurboord – dat al werd gerealiseerd op De Kom kende veel succes, zowel bij jonge gezinnen als mensen uit de regio en tweedeverblijvers. Alle appartementen zijn nagenoeg uitverkocht en volledig bewoond. Mensen wonen duidelijk graag met zicht op het water vlak bij het centrum van Leopoldsburg en alle andere faciliteiten. En dat maakt De Kom ook méér dan de moeite waard als solide investering. Kom dus snel aan boord van De Kom voor het te laat is.

Ontdek de appartement en woning types

De 2de fase van de Kom telt 30 appartementen – Bakboord – en 11 woningen – B1 tem D5. Ontdek hieronder de voorbeeldplannen. Wenst u graag het volledige aanbod te bekijken om uw droomappartement te kiezen? Maak dan meteen een afspraak met één van onze woonadviseurs.

Voorbeeldplannen
Type
Prijs vanaf*
Grondplan

1 slaapkamer appartement

€ 179.965

2 slaapkamer appartement

€ 233.463

3 slaapkamer appartement

€ 298.157

woningen met 3 slaapkamers**

€ 276.050

woningen met 3 slaapkamers***

€ 366.000

* Excl. kosten   ** Casco   *** Volledig afgewerkt

Shopping Basket

Ik wil meer info

Download jouw plan.

Download jouw plan.

Download jouw plan.

INFODAG ZATERDAG 25 MEI 2024

Wij nodigen u van harte uit op de De Kom infodag van zaterdag 25 mei 2024 van 10u tot 15u. Bezoek de modelwoning en de bouwlocatie. Ontdek de plannen en prijzen én kom alles te weten over onze hoogwaardige afwerking en energiezuinige technieken!