Ideale ligging

De Kom, altijd perfect op koers

De gunstige ligging van woonproject De Kom – tussen de Antwerpsesteenweg en de Lidostraat in Leopoldsburg – biedt tal van voordelen. Langs het water, op enkele minuutjes wandelen of fietsen van het aangename centrum en omgeven door alle mogelijke faciliteiten. Wat je ook zoekt of wil doen, je vindt het vlakbij.

Hier wil je voor anker gaan

De Kom is je perfecte ankerplaats in Leopoldsburg. Hier woon je dichtbij alles wat je nodig hebt: supermarkten, shops, gezellige horeca, scholen, dokters … Gezellig een terrasje doen, even verpozen aan de jachthaven of de natuur ontdekken? Je hebt eindeloze mogelijkheden om te fietsen, wandelen en sporten langs en op het water.

"In De Kom komt het allerfijnste wonen boven water"

Mobiliteit: nóg een troef

Als bewoner van De Kom geniet je van uitstekende mobiliteitsopties. Met de auto of het openbaar vervoer, je hebt goede, snelle verbindingen naar de gemeenten en steden in de buurt. Op een half uurtje spoor je rechtstreeks naar Hasselt! Zo ben je snel en zonder gedoe op elke bestemming. Limburg is natuurlijk synoniem voor gastvrijheid en Leopoldsburg is de ideale thuishaven voor uitstappen.

Één en al groen en natuurschoon

Bij het ontwerpen van woonsite De Kom ging veel aandacht naar de verbinding met water en groen. Je woont er super rustig in een park met waterpartijen en fiets- en wandelpaden. En in en rondom Leopoldsburg ontdek je prachtige landschappen en natuur.

"Maak van De Kom je mooiste ankerpunt"

Afgewerkt tot in de puntjes, dus extra rust

De infrastructuurwerken van De Kom zijn afgerond. Zo heb je geen overlast van bouw- of infrastructuurwerken en geniet je vanaf dag één. Alles is al prachtig aangelegd en beplant. Ontdek meteen de rust en vrede van deze aangename buurt, waar enkel bewonersverkeer aanwezig is.

Elke dag dat WAW-gevoel

Wonen Aan Water… da’s eindeloos genieten. De Kom laat je hiervan optimaal van profiteren. De ruimte langs het water is beperkt en daardoor uniek én zeer gegeerd. Ontdek als bewoner van De Kom ook die specifieke charme van het leven aan de waterkant en laat je betoveren door de rustgevende sfeer en de prachtige locatie.

Shopping Basket

Download jouw plan.

INFODAG ZATERDAG 6 juli 2024

Wij nodigen u van harte uit op de De Kom infodag van zaterdag 6 juli 2024 van 10u tot 15u. Bezoek de modelwoning en de bouwlocatie. Ontdek de plannen en prijzen én kom alles te weten over onze hoogwaardige afwerking en energiezuinige technieken!