11 BEN woningen

Je droomwoning aan het water?
Vervul je wens in De Kom.

Het nieuwe woonproject De Kom in Leopoldsburg is supergelegen aan het kanaal van Beverlo, aan de jachthaven. Waar vroeger de boten hun boeg keerden, kan jij nu ‘aanmeren’ in jouw prachtig droomhuis.

Alle troeven op een rijtje:

* Exclusief kosten

"Geniet van onze lente-actie: gratis zonnepanelen!"

Oase van rust aan het Kanaal van Beverlo

Wil jij rustig langs het water en in het groen wonen met een permanent vakantiegevoel? Welkom in De Kom! Deze betoverende parkomgeving ligt aan een doodlopende straat en biedt een veilige haven voor kinderen om te ravotten. Bovendien vind je winkels en het bruisende centrum van Leopoldsburg vlakbij, en geniet je van een uitstekende mobiliteit naar omliggende steden.

Modern wonen te midden een zee van groen

Kies je uit een halfopen of gesloten bebouwing, de De Kom woningen hebben een moderne architectuur en zijn doordacht ingedeeld met een volledig ingerichte keuken met ruime berging, een lichtrijke aangename leefruimte die via een groot schuifraam toegang geeft tot het terras en de tuin. Op het verdiep tref je 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met bad én douche. Wooncomfort gegarandeerd dus! Voor de wagen is er een carport of garage. De percelen grenzen aan de parkzone en creëren zo een grote tuin zonder de lasten. Zo geniet je zorgeloos van meer tijd voor jezelf of je gezin.

Creëer je eigen droomhuis

Alle woningen van De Kom worden gebouwd met kwalitatieve en duurzame materialen, zoals aluminium schrijnwerk met dubbel glas. Keuken- en badkamermeubilair, vloeren, wandtegels, kraanwerk, … kies je helemaal zelf uit in de toonzalen van onze partners. Onze klantenbegeleider neemt stap voor stap alles met je door.

"Hier woon je rustig langs het water én in het groen met een permanent vakantiegevoel"

BEN-woning: profiteer dubbel!

Bijna Energie Neutraal (BEN) is de norm bij De Kom. Een warmtepomp met vloerverwarming en een ventilatiesysteem met warmterecuperatie garanderen het jaar door een aangename temperatuur. Individuele zonnepanelen drukken de energiefactuur omlaag. Alle woningen behalen een E-peil van 20 of beter, wat 5 jaar lang vrijstelling op de onroerende voorheffing betekent! 

Volledig afgewerkt of casco

Bij De Kom heb je de vrijheid om je woning volledig afgewerkt opgeleverd te krijgen, of te kiezen voor casco. Zo bespaar je geld door zelf de afwerking te verzorgen. Hoe dan ook, De Kom is je ideale plek om thuis te komen.

De bouwwerken zijn inmiddels gestart, oplevering najaar 2024.

In De Kom koop je al een casco woning met 3 slaapkamers vanaf  € 276.050* en een volledig afgewerkte woning vanaf € 366.000*.

 

Shopping Basket

Download jouw plan.

INFODAG ZATERDAG 25 MEI 2024

Wij nodigen u van harte uit op de De Kom infodag van zaterdag 25 mei 2024 van 10u tot 15u. Bezoek de modelwoning en de bouwlocatie. Ontdek de plannen en prijzen én kom alles te weten over onze hoogwaardige afwerking en energiezuinige technieken!