DE KOM INFODAG

ZATERDAG 6 JULI 2024

Kom kennis maken met woonproject De Kom op zaterdag 6 juli van 10u tot 15u. Bezoek de modelwoning en de bouwlocatie. Ontdek de plannen en prijzen én kom alles te weten over onze hoogwaardige afwerking en energiezuinige technieken!

Om iedereen persoonlijk te begeleiden, willen wij u vragen om vooraf in te schrijven. Dit kan door het formulier in te vullen met vermelding van het voorkeurstijdstip van uw bezoek. Wij kijken er alvast naar uit om u op zaterdag 6 juli 2024 in De Kom te mogen verwelkomen.

U vindt De Kom tussen de Lidostraat en de Antwerpsesteenweg

"Bezoek de modelwoning en ontdek de voordelen van wonen in De Kom tijdens de infodag"

Afgewerkt tot in de puntjes, dus extra rust

De infrastructuurwerken van De Kom zijn afgerond. Zo heb je geen overlast van bouw- of infrastructuurwerken en geniet je vanaf dag één. Alles is al prachtig aangelegd en beplant. Ontdek meteen de rust en vrede van deze aangename buurt, waar enkel bewonersverkeer aanwezig is.

Elke dag dat WAW-gevoel

Wonen Aan Water… da’s eindeloos genieten. De Kom laat je hiervan optimaal van profiteren. De ruimte langs het water is beperkt en daardoor uniek én zeer gegeerd. Ontdek als bewoner van De Kom ook die specifieke charme van het leven aan de waterkant en laat je betoveren door de rustgevende sfeer en de prachtige locatie.